Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Thalasso Therapy

Thalasso Therapy                                     € 78,00

Algen werken ontgiftend en revitaliserend. Het heeft een positieve werking op aandoeningen

als reuma, artrose, psoriasis en eczeem. Tevens biedt het een goede ondersteuning bij afslanken.


Bij deze behandeling krijgt u een sea salt peeling van de rug, algen rugpakking, mini gezichts-behandeling met algenmasker gevolgd door een weldadige rugmassage met warme oliën en als afsluiting een kruidenthee met versnapering. 

Tropical Dream

Tropical Dream                                        € 78,00

Een volledige lichaamspeeling

met een tropische papaya & guave scrub gevolgd door een kokos lichaams-massage en nabehandeling met een granaatappel bodylotion als afsluiting krijgt u een verfrissende vruchtensmoothie.


Tropical Dream                                        € 85,00

Hot-Stone

Mini Hamam Ritual

Mini Hamam Ritual                                  € 78,00

Een eeuwenoud ritueel uit de Oosterse cultuur bestaande uit een reinigende olijf scrub m.b.v. een ‘kese’ gevolgd door een zijdezachte schuimmassage met een traditionele ‘liv’ waarna een ontspannende rugmassage met warme oliën volgt. Tenslotte kunt u nagenieten met appelthee en Turkse lokum.

Chocolate Delight

Chocolate Delight                                    € 78,00

Cacao bevat vele mineralen en eiwitten die de doorbloeding stimuleren en het bindweefsel verstevigen. Het zorgt voor het opwekken van het gelukshormoon ‘endorfine’.


Bij deze behandeling krijgt u een sea salt peeling van de rug, chocolade rugpakking, mini gezichtsbehandeling met chocolade-masker gevolgd door een weldadige rugmassage met warme oliën en als afsluiting warme chocolademelk met chocolade versnapering.